You searched for kune vain - Into Albania

image-title

5 Destinacione Ideale për Muajin e Shtatorit

Gjirokastra

Mbahet si muaji më i ngarkuar i vitit por nuk duhet harruar se shtatori është edhe një nga më të bukurit! Ajrin e freskët, ngjyrat e ngrohta dhe fillimin e vjeshtës që sjell ky muaj mund ti shijoni në maksimum në vendet më poshtë. Me ajrin e freskët dhe kthimin e njerëzve nga pushimet e [...]

5 Destinacione Ideale për Muajin e Shtatorit

Zbulo shumë
image-title

Top 5 vendet për vrojtimin e shpendëve

Fier

Një nga aktivitetet që po merr gjithnjë e më tepër vëmendje kohët e fundit është vrojtimi i shpendëve, që ndërlidh bukur konceptin e udhëtimit dhe eksplorimit të botës së gjallë natyrore. Më poshtë po ju paraqesim Top 5 vendet në Shqipëri ku ky aktivitet mund të realizohet nga të dashuruarit e natyrës. Në Shqipëri vendi [...]

Top 5 vendet për vrojtimin e shpendëve

Zbulo shumë
image-title

Restorantet më të mira në Lezhë

Lezha

Rritja e popullaritetit të qytetit i detyrohet shumë dhe traditës gastronomike, falë risjelljes në mënyrën më moderne të mundshme të kuzhinës shqiptare. Kur të hyni në Lezhë, përgatituni për të patur vetëm vështirësinë e zgjedhjes së vendit ku do të kaloni një drekë apo darkë plot shije. Pranë Lezhës, ky restorant është kthyer me kalimin [...]

Restorantet më të mira në Lezhë

Zbulo shumë
image-title

Restorantet më të mira të peshkut në Shqipëri

Detet, liqenet dhe lumenjtë e Shqipërisë janë një bekim jo vetëm për turizmin shqiptar, por edhe për restorantet, të cilat ofrojnë një menu të pasur peshku që vjen e përgatitur në mënyrën më mjeshtërore. Nëse doni të keni një hartë të restoranteve ku peshku është përbëri kryesor i menuve, këtu do të gjeni një liste [...]

Restorantet më të mira të peshkut në Shqipëri

Zbulo shumë
image-title

Lezha

Lezha

Disa prej lagunave më të bukura të vendit, ato të Kune-Vainit dhe Patokut, si dhe plazhet me rërën më të pastër ndodhen pikërisht në zonën e Lezhës. Njëherë e një kohë, Lezha tërhiqte vizitorët për monumentet e shumta të rëndësishme historike, si Memoriali i Skënderbeut apo Kalaja e Lezhës. Por vitet e fundit duket sikur [...]

Lezha

Zbulo shumë

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics