Rally - Into Albania

Rally

Gati për një xhiro plot me adrenalinë, emocione të forta, e ritëm të çmendur? Edicioni i 14-të i Rally Albania ju pret në datat 9 – 16 qershor, përmes një organizimi që ka krijuar traditën e vet të suksesshme, e që mundëson pjesëmarrësit të njihen me Shqipërinë në 360 gradë. Kliko në faqen zyrtare të RallyAlbania, dhe njihu me rregullat dhe një nga përvojat më unike të sporteve ekstreme në Shqipëri.

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics