Karpen - Spille - Into Albania

Karpen – Spille

Turizëm Detar

Karpen – Spille

Turizëm Detar

Karpen - Spille

Karpen - Spille

Falë plot plazheve të virgjëra, vija bregdetare Karpen – Spille është për ata që duan të shijojnë detin dhe rërën në qetësi dhe të shkëputur nga zhurma apo popullimi i zonave të tjera. Nëse jeni në kërkim të një sekreti ende të pazbuluar për turizmin masiv, këtu do të gjeni dhe Gjirin e Carinës apo plazhet e Kepit të Lagjit, me breg ranor tërësisht të paprekur.

Për të lexuar mbi plazhet e tjera të Durrësit lexo artikullin tonë të zgjeruar duke klikuar këtu.

 

Nga: IntoAlbania

Zbulo më Durrës

More of your interest

What’s Hot?

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics