Muma Bistro Bar - Into Albania

Muma Bistro Bar

Muma Bistro Bar

E hapur rishtazi, Muma Bistro Bar ka një klientelë besnike të krijuar menjëherë falë atmosferës e arredimit të ngrohtë, ushqimit të shijshëm dhe banakut modern që të fton të qëndrosh aty për orë të tëra.

Nga: IntoAlbania

Zbulo më Tirana

More of your interest

What’s Hot?

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics