Turizëm Urban - Into Albania

Turizëm Urban

Antikiteti, mesjeta, fashizmi, komunizmi e postmodernizmi: periudhat e ndryshme kohore takohen në Shqipëri për të krijuar një realitet urban krejt unik!

Turizëm Urban

Antikiteti, mesjeta, fashizmi, komunizmi e postmodernizmi: periudhat e ndryshme kohore takohen në Shqipëri për të krijuar një realitet urban krejt unik!

Të përzgjedhurat

Më shumë nga turizmi urban

Të rejat!

Më të fundit nga Shqipëria: zbulo ngjarjet dhe destinacionet më në modë, muzeumet më të vizituara, hapësirat e rinovuara, dhe çdo eksperiencë që ja vlen ta marrësh me vete në valixhe!

Get Inspired

Lëre veten të lirë në malet dhe detet e mrekullueshme të Shqipërisë, hapësirat unike urbane, dhe kundro monumentet historike e kulturore të shpërndara në të gjithë vendin.

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics