Fotogaleria e shkurtit me foto nga lexuesit - Into Albania

Fotogaleria e shkurtit me foto nga lexuesit

Pas thirrjes sonë për kontributorë, morëm me dhjetëra fotografi fantastike nga e gjithë Shqipëria! Fotografë amatorë dhe profesionistë na dërguan shkrepjet e tyre më të mira, ndaj po ndajmë me ju fotot e përzgjedhura të shkurtit. Çdo muaj do publikojmë fotot më të mira të lexuesve tanë!

1. Orikum, nga Sarah Goolishian

Varka në Orikum. Foto nga Sarah Goolishian.

2. Bënça, Tepelenë, nga Alvaro Galvez

Bënça, Tepelenë. Foto nga Alvaro Galvez.

3. Fan, Mirditë, nga Marin Doci

Fan, Mirditë. Foto nga Marin Doci.

4. Korça, nga Nikol Likja 

Shëtitorja në Korçë. Foto nga Nikol Likja.

5. Maja e Çikës, nga Altin Serani

Maja e Çikës, foto nga Altin Serani.

6. Currila, nga Nikol Likja 

Plazhi i Currilave, Durrës. Foto nga Nikol Likja.

7. Tajvani, nga Alvaro Galvez

Tajvan, Tiranë. Foto nga Alvaro Galvez.

8. Llogara, nga Sarah Goolishian

Llogara. Foto nga: Sarah Goolishian.

9. Arras, Dibër, nga Xheni Kertusha 

Kuzhina tradicionale e Dibrës. Foto nga Xheni Kertusha.

10. Ksamil, nga Sarah Goolishian

Plazh jo i rrahur nga turistët në Ksamil. Foto nga Sarah Goolishian.

11. Kakome, nga A. Shanaj

Kakome, Sarandë. Foto nga: A. Shanaj.

12. Theth, nga A. Koni

Theth National Park

Vaskat e Ndërlysës, Theth, Shkodër, foto nga A. Koni.

13. Curraj i Epërm, nga Xheni Kertusha

Curraj i Epërm, foto nga Xheni Kertusha.

14. Ishulli i Zvërnecit , nga Sarah Goolishian 

Manastiri i Shën Mërisë në Zvërnec, foto nga Sarah Goolishian.

15. Gjirokastra, nga Alvaro Galvez

Gjirokastra, foto nga Alvaro Galvez.

 

Nga: IntoAlbania

Më tepër artikuj

Zhvilluar nga Frakton & Dizenjuar nga project.graphics