Shën Valentini zbardh Shqipërinë - Fotot e qyteteve nën borën e dashur - Into Albania

Shën Valentini zbardh Shqipërinë – Fotot e qyteteve nën borën e dashur

Bora e 14 shkurtit i befasoi shqiptarët pasi, për herë të parë prej shumë vitesh, ajo vërtet arriti të mbulojë qyetetet e të gjithë vendit. 

Duke i dhuruar vendit një sfond të ri dhe të bardhë, bora e madhe e fundjavës së shkuar i dhuroi qytetarëve një peizazh të freskët! Temperaturat e ulta u shijuan në veçanti në ato qytete që rrallë herë shohin borë të kësaj natyre. Njerëzit nxituan të kapnin këtë moment të papritur nëpërmjet fotove të tyre spontane. Më poshtë, ju prezantojmë disa nga më të bukurat!

Tiranë. Foto nga IntoAlbania.

Durrës. Foto nga LSA photo.

Tiranë. Foto nga Adis Shera.

Tiranë. Foto nga Antonio Çakshiri.

Tiranë. Foto nga Klajd Papadhimitri.

Buhal, Gjirokastër. Foto nga Fation Plaku.

Tiranë. Foto nga IntoAlbania.

Korçë. Foto nga Korça Blog.

Pogradec. Foto nga Kristi Shahini.