Tirana në Petkun e Krishtlindjes - Into Albania

Tirana në Petkun e Krishtlindjes

Magjia e Krishtlindjes ka ditë që ka zbritur në Tiranë dhe skena e festimeve sigurisht që është sheshi Skënderbej. Pema e vitit të ri, shtëpitë prej druri, drerët me slitë, si edhe dritat shumëngjyrëshe, e kanë kthyer qendrën në zonën më të mbipopulluar. Në çdo orë të ditës dhe të mbrëmjes, sheshi në këtë periudhë mbetet më i fotografuari.

Atmosfera festive përcillet edhe më bukur nga lokalet e improvizuara, të cilat i japin ngjyra më të ngrohta kësaj feste.

IntoAlbania vazhdimisht ka publikuar foto të ndryshme, jo vetëm nga sheshi Skënderbej, por edhe sheshe të tjera të Tiranës.

Sot për Krishtlindje ju sjellim disa nga fotot më pikante të Tiranës në festë, duke ju përcjellë urimet më të mira për të gjithë ju dhe familjet tuaja.

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania

Atmosferë festash, Sheshi Skënderbej, Tiranë. Foto nga IntoAlbania