Rreth nesh - Into Albania

Rreth nesh

Misioni

IntoAlbania.com është një platformë marketingu mbi destinacionet e turizmit shqiptar.

Misioni ynë është të promovojmë Shqipërinë në botë, të ruajmë trashëgiminë e vendit përmes promovimit, të reflektojmë më së miri identitetin aktual të tij, si dhe të ndihmojmë ekonominë lokale përmes mundësive të reja të biznesit elektronik.

Donatorët

IntoAlbania (Innovative Tourism in Albania) është një projekt mbi zhvillimin e turizmit financuar nga USAID (United States Agency for International Development) dhe Suedia (Ambasada Suedeze në Tiranë).

Partnerët

IntoAlbania.com ka kënaqësinë të bashkëpunojë me disa partnerë strategjikë zyrtarë si: Ministria e Kulturës e Shqipërisë dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit e Shqipërisë.

Ekipi ynë

IntoAlbania.com është krijuar nga CBS Creative Business Solutions përmes pasionit të një grupi të gjerë pune si dhe ekspertëve:

Nertila Hoxha, Technical Development Leader
Jora Vaso, Content Editor
Loren Kocollari, Research & Content Developer
Klesta Galanxhi, Multimedia Expert

Njoftim

Informacioni i përcjellë në këtë faqe nuk është informacion zyrtar i Qeverisë së Shteteve të Bashkuara, dhe nuk përfaqëson këndvështrimet apo pozicionin e Agjencisë Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) apo të Qeverisë së SHBA-së.

Na kontakto