Koronavirusi - Shtyhet Koncerti i Malumës në Kryeqytet - Into Albania

Koronavirusi – Shtyhet Koncerti i Malumës në Kryeqytet

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor ka njoftuar anulimin e festimeve për ditën e verës në Elbasan dhe eleminimin e takimeve, trajnimeve masive.

“Çdo gjë sipas udhëzimeve të qeverisë. Higjienë, kujdes në arka e sportele dhe anulim i aktiviteteve që kishim për Ditën e Verës, Elbasan e eliminim mbledhje e takime/trajnime masive si dhe kontroll me i përforcuar ekipit për simptoma te ndryshme. Si një drejtori e madhe shërbimesh me shumë kontakt shkresor e fizik me qytetarët do bëhet kujdes i shtuar me higjienën’.

IntoAlbania kontaktoi organizatorët të cilët duke u bazuar nga urdhri i ri qeverisë për anulimin e grumbullimeve masive, do të sjellë edhe shtyrjen e e koncertit të shumëpritur në kryeqytet të këngëtarit me famë botërore Maluma. Ky aktivitet sipas stafit organizues do të zhvillohet në një moment të dytë.

Nga: IntoAlbania

Filter by

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics