Njihu me vendasit - Into Albania

Njihu me vendasit

Një nga detajet që të bën më shumë përshtypje kur viziton Shqipërinë, është komunikimi i ngrohtë e familjar që mund të kesh dhe me njerëz të cilët nuk i ke takuar asnjëherë në jetën tënde. Lehtësia me të cilën shqiptarët mund të miqësohen me tjetrin, tradita e mikëpritjes dhe e respektit për dikë që troket në derën tënde, është kaq e theksuar, sa krijon për këdo mundësinë perfekte për të njohur një vend përmes banorëve të tij.

New & Trending

Choose a