NightClub-et

Filter by

image-title

Muzeu i Shkencave R...

Tirana

I pozicionuar vetëm pak kilometra nga qendra e Tiranës, Muzeu i Shkencave të Natyrës, i vetmi në llojin e tij në Shqipëri, ju ofron një rrugëtim të mahnitshëm në zbulimin e natyrës dhe të...

Muzeu i Shkencave – Eksplorimi i Natyrës ...

Zbulo shumë
image-title

Onufri, i Pari Muze Ko...

Berat

A e dinit që ekziston një muze në Shqipëri me sistemin digjital të audio-guidës? Është pikërisht Muzeu Kombëtar Ikonografik Onufri në Berat. Kjo audio-guidë, e para që implementohet në një muze shqiptar, vjen në...

Onufri, i Pari Muze Kombëtar me Audio-Guidë

Zbulo shumë
image-title

Muzeu Historik Arkeolo...

Në qendër të qytetit të Vlorës, qëndron një prej muzeve më të pasur me informacion e objekte me vlerë të lartë të historisë kombëtare. Vlora është qyteti që të dhuron emocion në çdo stinë!...

Muzeu Historik Arkeologjik i Vlorës – Pas...

Zbulo shumë
image-title

Muzeu Etnografik i Vlo...

Muzeu Etnografik i Vlorës është një dëshmi e gjallë e traditës dhe mënyrës së jetesës së qytetit ndër vite. Pjesë përbërëse e tre muzeve të qytetit të Vlorës, Muzeu Etnografik ndodhet shumë afër Muzeut...

Muzeu Etnografik i Vlorës, Pasqyra e Jetesës së...

Zbulo shumë
image-title

Kalaja e Borshit: Nën ...

Saranda

Një kala me vlera të rëndësishme historike e arkitektonike, një trashëgimi e rrallë e kulturës së vendit tonë, Kalaja e Borshit ju jep edhe rastin të shijoni bukurinë e peizazhit të Borshit nga lart....

Kalaja e Borshit: Nën gjurmët e antikitetit

Zbulo shumë
image-title

Kalaja e Himarës: Qyt...

Vlora

Pa frikë Himarën mund ta konsiderojmë princeshën e bukurisë shqiptare. Me një pamje piktoreske me detin e kristaltë në perëndim, e malin në lindje, krijojnë një formë amfiteatri duke na dhuruar një panoramë mahnitëse...

Kalaja e Himarës: Qyteti i fortifikuar përgjat...

Zbulo shumë
image-title

Shkalla e Tujanit

Tirana

Njё “arratisje” e momentit tё fundit, nga zhurma e kryeqytetit. Kur jeton nё Tiranë dhe ke njё fundjavё tё shkurtёr, qё s’tё jep mundёsi pёr t’u larguar dhe pёr t’u shkёputur nga zhurmat e...

Shkalla e Tujanit

Zbulo shumë
image-title

Guidë e monumenteve sk...

Tirana

Skulpturat apo bustet e një qyteti kanë vlera të cilat shkojnë përtej historisë dhe veçanërisht ato të Tiranës zbulojnë identitetin e kulturën e kryeqytetit brenda një shëtitjeje.    Tirana përfshin shumë monumente që jo...

Guidë e monumenteve skulpturore në Tiranë

Zbulo shumë
image-title

Kalaja e Bashtovës

Durrës

Historikisht pikë strategjike, monumenti me vlera të larta historike dhe kulturore tashmë është kthyer në qendrën e disa nga eventeve më të ndjekura të viteve të fundit. E vendosur anës Via Egnatia-s, njërës prej...

Kalaja e Bashtovës

Zbulo shumë

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics