Kursi i këmbimit - Into Albania

Kursi i këmbimit

Nëse po planifikoni një udhëtim në Shqipëri, do t'ju duhet të shkëmbeni paratë tuaja me monedhën zyrtare të Shqipërisë, lekun shqiptar (ALL). Kursi zyrtar i këmbimit publikohet çdo ditë në faqen zyrtare të Bankës së Shqipërisë, dhe ju mund ta lexoni duke klikuar këtu.

Pas mbërritjes në Shqipëri, ju mund të shkëmbeni lehtësisht paratë tuaja në të gjitha degët e bankave, ose në dyqane të specializuara, të cilat zakonisht quhen: Pikë Këmbimi ose Exchange. Para udhëtimit tuaj, sigurohuni që të konsultoheni me bankën tuaj në shtëpi për të mësuar më shumë për tarifat e transaksionit të ngarkuara në kartën tuaj të kreditit ose debitit.