Kuzhina Tradicionale - Into Albania

Kuzhina Tradicionale

Nga sofrat e veriut, tek ato të jugut, ushqimi tradicional shqiptar është sa reflektues i historisë dhe gjeografisë së vendit tonë, aq edhe i kulturës e traditave që serviren bashkë me pjatat e veçanta. Zbuloni shijen e vërtetë të Shqipërisë, e njihuni me disa nga gatimet që do ju bëjnë të lëpini gishtat…me mendje!

Nga: IntoAlbania

Filter by

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics