Bar Hemingway - Into Albania

Bar Hemingway

Bar Hemingway

Në një zonë shumë të bukur e të vjetër të Tiranës, gjendet Bar Hemingway, me rumin dhe xhin-in më të mirë që mund të gjeni, e një larmi eventesh ku muzika e zgjedhur xhaz dhe bluz i japin tjetër shije komunikimit cilësor.

Nga: IntoAlbania

Çfarë ofron Tirana

Të ngjashme

Të rejat

Zhvilluar nga Frakton & Dizenjuar nga project.graphics