15 Foto të Rralla të një Shqipërie që Nuk e Njihnit - Into Albania

15 Foto të Rralla të një Shqipërie që Nuk e Njihnit

Shqipëria turistike e pasur me male, kodra, liqene dhe dete është gjithmonë një thirrje për t’u bërë pjesë e eksperiencave unike shqiptare. Nga veriu në jug, me vende të njohura dhe të panjohura, jo vetëm për të huajt, por edhe për vendasit Shipëria është një vend që të surprizon. Ka çdo gjë që natyra me bujarinë e saj ia ka falur.

IntoAlbania ju paraqet disa foto të cilat, jo vetëm do të mbeten në mendjen tuaj, por do ju frymëzojnë t’i vizitoni këto perla natyrore.

1. Grabovë, Gramsh

Grabovë në Gramsh të Elbasanit. Foto nga Afrim Tahiraj

2. Kanioni i Erzenit

Kanioni i Erzenit, Tiranë Foto nga Afrim Tahiraj

3. Valbonë

Maja e Rosit, Valbonë. Foto nga Elis Puka

4. Liqeni i Shkodrës

Pelikani dalmat, Liqeni i Shkodrës. Foto nga Jetmir Troshani

5. Ura e Mesit

Ura e Mesit, Shkodër. Foto nga Liridon Shala

6. Tepelenë

Ujëvara e Peshturës, Tepelenë. Foto nga Afrim Tahiraj

7. Mali me Gropa

Mali me Gropa, foto nga Elis Puka

8. Prespë

Kisha e Shën Mërisë, Maligrad, Prespë. Foto nga Afrim Tahiraj

9. Kukës

Liqenet akullnajore të Belgjajt, Kukës. Foto nga Afrim Tahiraj

10. Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta

Flamingot në Parkun Divjankë-Karavasta. Foto nga Granit Hyseni

11. Lumi i Shalës

Lumi i Shalës. Foto nga Afrim Tahiraj

12. Përmet

Banjat termale, Bënjë, Përmet. Foto nga Afrim Tahiraj

13. Dibër

Mali i Korabit, Dibër. Foto Afrim Tahiraj

14. Shkodër

Tapetet rozë të Munellës, Shkodër. Foto nga Afrim Tahiraj

15. Liqeni i Jezercës

Jezercë, Tropojë. Foto nga Afrim Tahiraj

New & Trending

Choose a