Baret

Filtro sipas

image-title

Fshati Lin

Korça

Fshati duket sapo zbret rrugën kombëtare që të çon në Pogradec. Është një gadishull i vogël që hyn butë në ujërat e Liqenit të Ohrit. Dikur quhej “Liqeni i Dritës” ndoshta sepse ndriçohet plotësisht...

Fshati Lin

Shumë
image-title

Muzeu i Dibrës

Dibra

Në qendër të qytetit të Peshkopisë, ndodhet Muzeu i Dibrës, që ju mundëson një takim interesant me të shkuarën e kësaj zone, përmes pavioneve historike, etnografike dhe arkeologjike. Nëse keni në plan të vizitoni...

Muzeu i Dibrës

Shumë
image-title

Vendi i Dëshmisë dhe K...

Shkodra

Të pakta janë vendet ku tmerri i diktaturës komuniste mund të kuptohet sadopak në ditët e sotme. Një prej tyre është dhe “Vendi i Dëshmisë dhe Kujtesës”, konceptuar si një muze përkujtimor në nderim...

Vendi i Dëshmisë dhe Kujtesës

Shumë
image-title

Kantina Kopliku – Të d...

Shkodra

Keni planifikuar një vizitë të gjatë në Shkodër, apo një shëtitje në Koplik? Atëhere bëni mirë të vendosni në axhendën tuaj “Kantina Koplikun”, një vend tërheqës ku prodhohet e shijohet vera shqiptare! Kantina Kopliku...

Kantina Kopliku – Të degustosh verën aty ku pro...

Shumë
image-title

Muzeu Dioqezan Shkodër...

Shkodra

Muzeu Dioqezan Shkodër-Pult, është një nga muzetë më interesantë që mund të vizitoni jo vetëm në Shkodër, por në të gjithë vendin. Ky muze sjell në vëmendjen e vizitorit prezencën e Kishës katolike dhe...

Muzeu Dioqezan Shkodër-Pult

Shumë
image-title

Kulla e Ngujimit në Theth

Shkodra

Kulla e ngujimit është një nga monumentet e rralla të historisë arkitekturore të Malësisë. Ndërtimi unik me histori qindra vjeçare njihet ne Dukagjin si vendi ku qëndronin ata që kishin kryer një akt në...

Kulla e Ngujimit në Theth

Shumë
image-title

Mali i Korabit, çatia ...

Dibra

Malësitë e Dibrës janë çatia e Shqipërisë dhe kulmojnë me Malin e Korabit. Mali ndahet mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut por maja e tij më e lartë kulmon në Shqipëri me 2764 metra....

Mali i Korabit, çatia e Shqipërisë

Shumë
image-title

Fresh Garden: Një dyqa...

Tirana

Të gjithë ata që frekuentojnë zonën e ish-Bllokut, janë njohur me një realitet të ri që ka zënë vend shumë shpejt në këtë lagje popullore të Tiranës: Fresh Garden. Përmes një dyqani të kompletuar...

Fresh Garden: Një dyqan dhe restorant ndryshe n...

Shumë
image-title

Shtëpia – Studio Kadare

Tirana

Brenda pallatit që në kohën kur u ndërtua u kritikua për format kubiste,  ndodhet Shtëpia – Studio Kadare, një hapësirë që i dedikohet shkrimtarit shqiptar me famë botërore, Ismail Kadare. Shtëpia e vjetër e...

Shtëpia – Studio Kadare

Shumë

Zhvilluar nga Frakton & Dizenjuar nga project.graphics