Restorantet

Filtro sipas

image-title

Shtëpia – Studio Kadare

Tirana

Brenda pallatit që në kohën kur u ndërtua u kritikua për format kubiste,  ndodhet Shtëpia – Studio Kadare, një hapësirë që i dedikohet shkrimtarit shqiptar me famë botërore, Ismail Kadare. Shtëpia e vjetër e...

Shtëpia – Studio Kadare

Shumë
image-title

Moren Handmade: Të sje...

Tirana

Doni të vizitoni një punishte interesante druri? Mu në të majtë të shkollës “Çajupi” ndodhet “Moren Handmade”, punishtja e Fatmirit, i cili pasionin e një jete tashmë do ta zhvillojë edhe më tej. “Sa...

Moren Handmade: Të sjellësh drurin në jetë

Shumë
image-title

Të punosh detajin: me ...

Një motiv prej vetëm 3 centimetrash, i shkëputur nga një sako Berati, i zmadhuar disa herë përmes qëndisjes. Një tjetër detaj gjithashtu i përmasave minimale i marrë nga një pëlhurë mesjetare, i zmadhuar në...

Të punosh detajin: me qëndistaren Egla Memaj

Shumë
image-title

COD: Një hapësirë dedi...

Tirana

Qendra për Hapje dhe Dialog/Center for Openness and Dialogue-COD u krijua me një objektiv të thjeshtë: një pjesë e selisë së Këshillit të Ministrave të transformohej në një hapësirë në shërbim të qytetarëve, duke...

COD: Një hapësirë dedikuar kërkimit, artit dhe ...

Shumë
image-title

10 Sugjerime nga Arbër...

A mund të ketë mënyrë më të thjeshtë për të zbuluar disa pika interesante të Tiranës, se sa duke pyetur një figurë të njohur televizive, njëherësh biznesmen dhe pronar i një prej vendeve turistike...

10 Sugjerime nga Arbër Çepani

Shumë
image-title

Muzeu Arkeologjik i Ti...

Tirana

Si një nga muzetë më të rëndësishëm në vend, këtu do të njiheni me disa nga thesaret më të njohura të arkeologjisë shqiptare.  Nëse doni të përshkoni të gjitha etapat kronologjike të paraardhësve të...

Muzeu Arkeologjik i Tiranës

Shumë
image-title

Muzeu i Bankës së Shqi...

Tirana

Pozicionuar në zemër të sheshit “Skënderbej”, Muzeu i Bankës së Shqipërisë është një nga institucionet muzeale më moderne e interesante që mund të vizitoni në vend. Të merrni monedha apo kartmonedha nga portofoli juaj...

Muzeu i Bankës së Shqipërisë

Shumë
image-title

Agroturizëm “Rruga e M...

Shkodra

Dy orë e gjysëm larg nga Tirana, në Reç, ndodhet një shtëpi pritëse që do t’ju japë më të mirën që Malësia e Madhe mund t’ju ofrojë: natyrë fantastike, mikëpritje tipike shqiptare, dhe një ushqim...

Agroturizëm “Rruga e Mullirit”

Shumë
image-title

Onufri, vështrim mbi i...

Arti shqiptar ka rrënjë të hershme si dëshmi e qytetërimeve të zhvilluara në vendin ballkanik. Shqipëria nuk ka qenë e shkëputur nga kohët dhe historia e artit por në çdo etapë ka buruar artistë...

Onufri, vështrim mbi ikonografin e mad

Shumë

Zhvilluar nga Frakton & Dizenjuar nga project.graphics