Plazhi i Currilave – Plazhi i Kallmit - Into Albania

Plazhi i Currilave – Plazhi i Kallmit

Turizëm Detar

Plazhi i Currilave – Plazhi i Kallmit

Turizëm Detar

Plazhi i Currilave – Plazhi i Kallmit

Vijnë njëri pas tjetrit, dhe janë dy nga plazhet më të njohura të Durrësit falë dhe afërsisë me qytetin. Mes të dyjave Plazhi i Currilave është më i populluar, ndërsa ai i Kallmit preferohet nga familjet me fëmijë për shkak të cekësisë së ujit si dhe intimitetit.

Për të lexuar mbi plazhet e tjera të Durrësit lexo artikullin tonë të zgjeruar duke klikuar këtu.

 

Nga: IntoAlbania

Zbulo më Durrës

More of your interest

What’s Hot?

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics