25 Foto që do ju bëjnë të vizitoni Tiranën në 2019! - Into Albania

25 Foto që do ju bëjnë të vizitoni Tiranën në 2019!

Mënyra më e mirë për të njohur Tiranën, është duke e lënë veten të përhumbesh nëpër rrugët e saj, muzetë, pallatet dhe monumentet e periudhave të ndryshme, apo edhe baret e restorantet e shumta të qytetit. Më poshtë po paraqesim 25 foto që besojmë do ju ngjallin interesin ta rizbuloni Tiranën, që ndryshon dita ditës!

1. Kulla e Sahatit

Sahati i Tiranës në periudhe festash. Foto nga IntoAlbania

2. Pazari i Ri

New Bazaar

Pazari i Ri në Tiranë, foto nga IntoAlbania.

3. Hotel Plaza Tirana

The Plaza Hotel

Hotel Plaza Tirana, foto nga Intoalbania.

4. Rrugëve të qytetit

Foto nga Alvaro Galvez.

5. Liqeni Artificial i Tiranës

Liqeni Artificial i Tiranës, foto nga IntoAlbania.

6. Katedralja e Shën Palit

Katedralja e Shën Palit, foto nga IntoAlbania.

7. Xhamia e Et’hem Beut

Xhamia e Et’hem Beut dhe Kulla e Sahatit, foto nga IntoAlbania.

8. Vila e Sali Shijakut

Në ambjentet e vilës së Sali Shijakut. Foto nga Intoalbania.

9. Kalaja e Petrelës

Kalaja e Petrelës dhe fshati, foto nga IntoAlbania.

10. Pallati i Kulturës

Jashtë Pallatit të Kulturës. Foto nga IntoAlbania.

11. Muzeu Historik Kombëtar

National Museum of History

Brenda Muzeut Historik Kombëtar, foto nga IntoAlbania.

12. Pallatet Agimi

Pallatet Agimi, foto nga IntoAlbania.

13. Universiteti i Tiranës

Universiteti i Tiranës, Sheshi Nënë Tereza. Foto nga IntoAlbania.

14. Liqeni i Bovillës

Liqeni i Bovillës. Foto nga Fation Plaku.

15. Millennium Gourmet

Restorant “Millennium”, foto nga IntoAlbania.

16. Kino Bar

Kino bar, foto nga IntoAlbania.

17. Galeria Kombëtare e Arteve

National Gallery of Arts

Brenda Galerisë Kombëtare të Arteve, Tirana, foto nga IntoAlbania.

18. Ujëvara e Shëngjergjit

Shëngjergji Waterfall

Ujëvara e Shëngjergjit, Tiranë, foto nga IntoAlbania.

19. Kalaja e Tiranës

Kalaja e Tiranës, foto nga IntoAlbania.

20. Mali i Dajtit

Dajti

Mali i Dajtit, Tiranë, Burimi: wikimedia.org Fation Plaku.

21. Shallvaret

Pallatet e Shallvareve. Foto nga IntoAlbania.

22. Bulevardi i Ri

Bulevari i Ri i Tiranës. Foto nga IntoAlbania.

23. Ura e Tabakëve

Ura e Tabakëve, Tirana, foto nga Intoalbania.

24. Instalacioni “Reja” 

Sou Fujimoto

“Reja” e Sou Fujimoto’s, foto nga IntoAlbania.

25. Sheshi Skënderbej

Sheshi Skënderbej, foto nga IntoAlbania.

Nga: IntoAlbania

More From Whats hot?

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics