Food & Drink - Intoalbania

Ushqim & Pije

Tradita e vjetër kulinare shqiptare është ndikuar përgjatë shekujve nga vendet e tjera të Mesdheut, duke krijuar kështu një tryezë sa të ngjashme me ato të vendeve përreth, po aq edhe autentike përmes pjatave tipike. Sot kuzhina shqiptare risillet me një prekje krejtësisht moderne falë shefave me përvojë ndërkombëtare.

Ku të hash në Shqipëri

Restorantet

Baret

Nightclub-et

What’s Hot

Më të fundit nga Shqipëria: zbulo ngjarjet dhe destinacionet më në modë, muzeumet më të vizituara, hapësirat e rinovuara, dhe çdo eksperiencë që ja vlen ta marrësh me vete në valixhe!

Zhvilluar nga Frakton & Dizajnuar nga project.graphics