Për Pazar - Into Albania

Për Pazar

Gjatë komunizmit, produktet dhe markat komerciale botërore ishin aq të rralla në Shqipëri, sa shishet Coca – Cola  apo ambalazhet e tjera interesante përdoreshin si zbukurime nëpër shtëpitë e shqiptarëve. Për fat, ai lloj pop – arti i pavetëdijshëm ka kohë që ka mbaruar, pasi të shumta janë qendrat tregtare apo tregjet që ofrojnë gjithçka interesante që realizohet në Shqipëri dhe vendet e tjera të botës.

New & Trending

Choose a